Selecteer een pagina

Ingenoor Kwak

Ingenoor Kwak

Mr. Ingenoor Kwak (1968) studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en kwam vanaf haar beëdiging als advocaat in 1994 direct in aanraking met het vastgoedrecht. Ze is lange tijd verbonden geweest aan grote advocatenkantoren, waaronder CMS Derks, Stibbe en DLA Piper.

Ze heeft diverse malen gepubliceerd op het gebied van onroerend goed en was medeoprichter en redacteur van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte (TvHB). Voor de buitenlandse markt schreef ze een boekje over investeren in Nederlands vastgoed. Ze heeft de Grotius opleiding Onroerend Goed met succes afgerond en volgt elk jaar cursussen om haar kennis actueel te houden. Ze is lid van een aantal relevante specialistenverenigingen. Daarnaast heeft zij privaatrecht gedoceerd bij de SOM, het opleidingsinstituut van de NVM en gaf zij Praktijkleer in de verplichte beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Collega’s en klanten beschrijven Ingenoor als juridisch sterk, zonder klanten op te zadelen met wollige adviezen en als niet bang om op het scherpst van de snede te gaan als de zaak daarom vraagt. Ze gelooft in samenwerking met haar cliënten, die stuk voor stuk goed zijn in hun eigen vak en weten wat ze willen. Door de beperkte omvang van het kantoor zijn de lijnen met een cliënt kort en is de cliënt ervan verzekerd de specialistische bijstand te krijgen waar deze om vraagt, tegen een redelijk tarief.

Ingenoor Kwak heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht (Bedrijfsruimte, Woonruimte);
  • Vastgoedrecht (Bouwrecht, Burenrecht, Erfdienstbaarheden, Erfpacht);
  • Verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

This site is registered on wpml.org as a development site.